Pakket geregistreerd partnerschap (internationaal)

Let op!
Dit is het stappenplan voor de beëindiging van een geregistreerd partnerschap via de gemeente. Dit traject is alleen mogelijk bij een geregistreerd partnerschap zonder minderjarige kinderen. Heeft u kinderen of wilt u toch liever uw geregistreerd partnerschap ontbinden via de rechtbank? Kies dan voor het reguliere Internationale Basispakket, Internationale Pluspakket of Internationale Totaalpakket. Kijk HIER voor meer informatie over de keuzemogelijkheden bij een geregistreerd partnerschap.

Bij een geregistreerd partnerschap geldt niet de voorwaarde dat u beiden de Nederlandse nationaliteit dient te bezitten, of dat een van u beiden in Nederland dient te wonen. Een Nederlands geregistreerd partnerschap kan altijd in Nederland worden beëindigd.

1. Aanvraagformulier

U verstuurt vrijblijvend online het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging, uw convenant en een duidelijk stappenplan.

2. Convenant invullen

Uw convenant is al automatisch ingevuld op basis van de gegevens op het aanvraagformulier. Hierdoor bespaart u veel tijd. U vult samen het convenant verder in en vraagt vast de benodigde documenten op. Bij vragen kunt u altijd onze helpdesk bellen.

3. Bespreking

Een van onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten neemt uw convenant samen met u door. De bespreking kan via een videomeeting plaatsvinden of bij ons op kantoor. Na akkoord tekent u beiden het convenant en een beëindigingsakte. De advocaat legaliseert de beëindigingsakte.

5. Inschrijving gemeente

Vervolgens verzorgen wij de inschrijving van de beëindiging bij de gemeente in Nederland. Meestal bent u binnen een tot twee weken gescheiden.

U betaalt €400,- all-in per persoon. BTW is inbegrepen. U dient alleen zelf de akte van geregistreerd partnerschap op te vragen. Er zijn geen verborgen kosten.

Belangrijkste voorwaarde is dat u het samen eens bent over alle onderdelen van de scheiding en dat er geen relevante discussiepunten meer bestaan. En zoals aangegeven is dit pakket alleen mogelijk als u geen minderjarige kinderen heeft.

Heeft u vragen over het “Geregistreerd partnerschap-pakket”? Neem contact met ons op. Bel of mail ons gerust. Of start een chat.

Bekijk het Internationale Basispakket >>

Bekijk het Internationale Pluspakket >>

Bekijk het Internationale Totaalpakket >>