Eigen advocaat bij uw internationale echtscheiding


B& Advocaten - uw advocaat bij echtscheiding
Kunt u het samen niet eens worden, en is mediation voor u geen optie?

In dat geval kan ons kantoor u helpen met een eigen advocaat. Een van onze gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten staat u eenzijdig bij en behartigt uw belangen.  In overleg met u wordt bepaald welke stappen moeten worden genomen en vervolgens start uw advocaat namens u het echtscheidingstraject.

Ons kantoor is volledig gespecialiseerd in het familierecht, en het internationaal familierecht is de belangrijkste tak binnen onze praktijk. De vragen ten aanzien van rechtsmacht, toepasselijke regelgeving en de te kiezen routes maken een internationale echtscheiding complexer dan gemiddeld. Veel van onze clienten wonen en werken buiten Nederland en maken gebruik van onze specifieke expertise.

Begrip voor uw situatie en kennis van zaken zijn sleutelwoorden voor ons kantoor. Onze advocaten overleggen op dagelijkse basis met elkaar over lopende dossiers, en iedere advocaat kan zich binnen ons kantoor binnen het familierecht verder specialiseren in speerpunten zoals bijvoorbeeld het internationaal familierecht, alimentatie of jeugdrecht.

Meer weten over ons kantoor? Kijk gerust op onze kantoorwebsite.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten over uw echtscheiding? Of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Bel ons, mail ons of start een chat op deze website.

Wij helpen u graag verder.