Pluspakket Internationale echtscheiding

pluspakket-internationale-echtscheiding

1. Aanvraagformulier

U vult vrijblijvend online het aanvraagformulier in. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging, uw convenant / ouderschapsplan en een duidelijk stappenplan voor uw internationale echtscheiding. In het stappenplan staat ook duidelijk welke (internationale) documenten wij nodig hebben.

2. Convenant invullen

Uw convenant / ouderschapsplan is al automatisch ingevuld op basis van de gegevens op het aanvraagformulier. Hierdoor bespaart u veel tijd. U vult samen het convenant en eventueel ouderschapsplan verder in en verzamelt vast de huwelijksakte, eventuele geboorteaktes van uw kinderen en andere benodigde documenten. Bij vragen kunt u altijd onze helpdesk bellen.

3. Bespreking

Een van onze familierechtadvocaten neemt uw convenant/ouderschapsplan samen met u door. De bespreking kan met een videomeeting plaatsvinden of bij ons op kantoor. Na akkoord tekent u beiden het convenant.

4. Rechtbank

Wij dienen het verzoekschrift tot echtscheiding voor u in en wikkelen de echtscheidingsprocedure voor u af bij de Rechtbank in Nederland. U hoeft niet naar een zitting.

5. Inschrijving gemeente

U tekent nog eenmaal voor akkoord (dat kunt u gewoon thuis doen) en vervolgens verzorgen wij de inschrijving van uw echtscheiding bij de gemeente in Nederland (uw huwelijksgemeente of de gemeente Den Haag). Na 5 tot 6 weken bent u gescheiden.

U betaalt €495,- all-in per persoon. BTW en griffierecht zijn inbegrepen. U dient alleen zelf de benodigde documenten te verzamelen (huwelijksakte, eventueel geboorteakte kinderen, bewijs van nationaliteit en bewijs van woonadres in het buitenland). Er zijn geen verborgen kosten.

Belangrijkste voorwaarde is dat u het samen eens bent over alle onderdelen van de echtscheiding en dat er geen relevante discussiepunten meer bestaan.

Heeft u vragen over het Internationale Pluspakket? Neem contact met ons op. Bel of mail ons gerust. Of start een chat.

Bekijk het Internationale Basispakket >>

Bekijk het Internationale Totaalpakket >>