Over B& Familierechtadvocaten


familierechtadvocaten-internationaal

Wie zijn wij?

Ectscheiding-buitenland.nl is een initiatief van B& Familierechtadvocaten te Utrecht. Wij hebben een team van 3 familierechtadvocaten, twee familierechtjuristen en ondersteunend secretarieel medewerkers. Ons kantoor biedt al meer dan 17 jaar de mogelijkheid van een gemeenschappelijke echtscheiding via internet. Jaarlijks behandelen wij 500 tot 1000 gemeenschappelijke echtscheidingen, waaronder veel internationale echtscheidingen. Dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, is iets waar we trots op zijn. Lees hier wat onze cliënten over ons zeggen.

auke-bakkerOns kantoor behandelt daarnaast jaarlijks vele honderden andere zaken op het gebied van het familierecht, zoals bijvoorbeeld internationale echtscheidingen op eenzijdig verzoek, alimentatieprocedures, omgangsregelingen, gezagsprocedures, boedelafwikkelingen, mediation en zaken op het gebied van jeugdrecht.

Onze advocaten zijn volledig gespecialiseerd, waarbij het internationaal familierecht een belangrijke plaats inneemt in onze praktijk.

Waarom kiest u ons kantoor voor uw internationale echtscheiding?

  • Volledig gespecialiseerd in het familierecht
  • Een duidelijk, vast en scherp tarief
  • Internationale specialisatie
  • Tevreden clienten
  • Als advocatenkantoor hebben wij een wettelijke geheimhoudingsplicht. Uw vertrouwelijke gegevens worden daardoor nooit gedeeld met anderen

Heeft u naar aanleiding van deze site nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over ons kantoor?
Kijk dan op de website van B& Advocaten.